Sa ovogodišnjeg kampa u Španiji
Sa ovogodišnjeg kampa u Španiji

Do završetka osmog razreda troje dece iz hraniteljskih porodica imaće mogućnost da u školi stranih jezika „Big Ben‟ besplatno uče engleski jezik.

Ovaj gest škole „Big Ben‟ deo je obeležavanja jubileja, 20 godine postojanja, inače najstarije škole za učenje stranih jezika u Bečeju.

Proslava jubileja predviđena je u subotu 1. oktobra od 17 sati u prostorijama škole u Uroša Predića 3.

– U proteklih 20 godina smo razvijali metode rada i sada možemo ponosno da kažemo da u školi radimo po savremenim i veoma efikasnim metodama prilagođenim potrebama i afinitetima dece iz našeg okruženja. To pokazuje i  činjenica da naši učenici veoma lako i sa visokim ocenama već godinama polazu sve međunarodne ispite iz engleskog jezika. Jubilej proslavljamo i sa bivšim učenicima, a tada ćemo deci iz hraniteljskih porodica uručiti udžbenike. Koristimo priliku da se zahvalimo Centru za socijalni rad uz čiju pomoć smo uspeli da izvedemo ovu humanitarnu akciju, čija je 510.000 dinara, kaže vlasnica škole Aleksandra Majstorović Subotički.

U „Big Ben‟ ima novina i u vezi sa letnjim kampovima koje već tri godine realizuju u Grčkoj, a od prošle godine su u ponudu uvrstili i Španiju.

-Za naredno leto proširili smo ponudu i na Portugal i Veliku Britaniju. To su kampovi u kojima naša deca imaju prilike da se oprobaju u engleskom jeziku, da se druže i upoznaju nove kulture i narode. Deci se obezbedđuje smeštaj u skladu sa evropskim pravilima i standardima o smeštaju dece, stručno osoblje i licencirani turistički vodiči, zaključuje Majstorović Subotički.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име