Zbog najave nepogodnih vremenskih uslova, humanitarni turnir u basketu, zakazan za ovaj vikend, odložen je za kraj naredne sedmice (3, 4. i 5 jul). Organizator ovog sportskog događaja koji bi u centru najveće potiske opštine trebalo da okupi brojne ljubitelje basketa, jeste Kancelarija za mlade opštine u saradnji sa Košarkaškim klubom Bečej i sportskim udruženjem „PS sport“.

 

Susreti će biti organizovani u večernjim terminima na platou ispred opštinske zgrade, a pored basketa „tri na tri” biće održano i takmičenje u šutiranju trojki, kao i takmičenje u zakucavanju. Kotizacija po ekipi je 2.000 dinara (3+1), a zaključno sa danas prijavljeno je 17 ekipa. Za prva tri mesta obezbeđene su vredne robne nagrade, pehari i diplome, a isto važi i za pobednike u šutiranju trojki i u zakucavanju.

-Ovim događajem želimo da damo svoj doprinos u prikupljanju finansijskih sredstava za nastavak oporavka naše sugrađanke Ivane Ćurčić, kojoj je potrebna podrška svih nas nakon višegodišnje borbe i operacija tumora na kičmi, rekli su organizatori.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti: mladi.becej@gmail.com, 021/6919-851 i 064/104-66-66.

Foto: Detalj sa prošlogodišnjeg turnira

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име