Posle četiri dana pauze, tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu, koji organizuje bečejski „hram sportova“, danas se nastavlja i ulazi u završnu fazu. Večeras je 13. dan kako se turnir igra, a na programu je jedna utakmica četvrtfinala veteranske konkurencije i sva četiri četvrtfinalna okršaja u seniorskoj konkurenciji.

Sutra su polufinalni okršaji u obe kategorije, veteranskoj i seniorskoj, a u nedelju uveče pada odluka o konačnom plasmanu četiri najuspešnije ekipe. Podsetimo da pobedniku u seniorskoj konkurenciji pripada novčana nagrada u iznosu od 400.000 dinara, a prvak u veteranskoj konkurenciji dobija 60.000 dinara. -Do sada smo odradili 12 takmičarskih dana. Sve je proteklo u fer i korektnom ponašanju, pa verujem da će tako biti i poslednje tri večeri. Inače, zadovoljni smo odzivom, jer smo u seniorskoj konkurenciji okupili 28, a u veteranskoj 12 ekipa.

Ljubitelji fudbala su se nagledali lepih poteza, jer na turniru igraju igrači od Kikinde na severu do Novog Sada na jugu, rekao nam je u ime organizatora Atila Kasaš. Zahvaljujući činjenici da se organizator opredelio da golovi budu širine pet metara, viđeno je i ukupno 615 golova, 189 u veteranskoj i 426 u seniorskoj kokurenciji. Večerašnji program počinje u 17.45 sati.

Evo i rasporeda odigravanja utakmica.

Veterani:

17.45 MBM Osiguranje (N. Bečej)–Auto servis Kudrić (B. Gradište)

Seniori:

18.30 Anova (Srbobran) – Knot Autofleks I

19.20 RTV Disko bar (Novi Sad) – Lampone Meridian (Novi Sad)

20.10 Elektro liv (Zmajevo) – Fortuna Sukur Metal

21 Pet prijatelja (Temerin) – Motorfleks Remont

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име