Magla je poremetila raspored igranja utakmica devetog dana turnira, ali je i organizator dodao, upravo zbog problema s putovanjem, utakmicu više za novosadsku ekipu RTV Disko Bar. I, baš, su oni profitirali.

Iako su prvu utakmicu izgubili od Elektro liva iz Zmajeva rezultatom 1:2, gde je Stojan Pilipović svojim golom odlučio pobednika, u poslednjem okršaju večeri igrali su nerešeno 3:3 sa ekipom Motorfleks Remont, sastavljenom od Bečejaca i Vrbašana, čime su, zahvaljujući boljoj gol razlici, obezbedili drugo mesto u grupi. U preostale dve utakmice seniorske konkurencije srbobranska Anova i Banija Pal iz Bačkog Jarka igrali su nerešeno 6:6, a istakao se trostruki strelac Branislav Ikrašev iz Anove. Interesantna je bila i utakmica između ekipe Čajkini asovi, sastavljenoj od mladih fudbalera iz dva Bečeja koju predvodi s klupe Miloš Radanović, i temerinske ekipe Staklo Milićević Adriana Akva Purić.

Bečejci su poveli sa 3:0 het – trikom Novobečejca Ervina Rigoa, Temerinci su smanjili, a onda je s dva gola Mihajla Mihajlovića „Ševčenka“ sve bilo rešeno i utakmica se završila rezultatom 6:4. U dve utakmice veteranske konkurencije bilo je ukupno 26 golova. Apoteka Higija je sa 10:4 pobedila ekipu Befe Tea, a istakli su se četvorostruki strelci u pobedničkoj ekipi Saša Miskin i Ištvan Tripolski. Efikasni su veterani bili i u drugoj utakmici između novobečejske ekipe MB Osiguranje i petrovoselske Eurosvit, ali pobednika nije bilo. Konačan rezultat bio je 6:6, a tri pogotka za Eurosvit postigao je Atila Kasaš, dok su se kod Novobečejaca po dva puta u listu strelaca upisali Ivica Vujackov i Damir Ćurčić. Pored 26 golova u dve utakmice veterana, seniori su na svoje četiri utakmice uknjižili 31 gol, što znači da su gledaoci sa tribina videli ukupno 57 golova devetog dana turnira.

Večeras se igra poslednje kolo po grupama, evo i rasporeda:

VETERANI:

17,30 Standard (Mol) – Gradina eurokomerc (Temerin)

18,15 Stara škola (Ada) – Fortuna Sukur Metal

SENIORI:

19,00 Link FTO – Pub Tata Brada MGM Plamen

19,45 Eurosvit (B. P Selo) – Krumenaker mlinovi (B. P. Selo)

20,30 Knot autofleks I – FK Jedinstvo (Novi Bečej)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име