Sa jednog od sastanka radne grupe za izradu LAP-a

U postupku pripreme Lokalnog akcionog plana opštine Bečej za unapređenje položaja žena i rodne ravnopravnosti za period od 2023. do 2025. godine (u daljem tekstu LAP) za usvajanje, opština Bečej sprovodi javnu raspravu o predlogu LAP-a sa predstavnicima državnih organa, javnih službi, privrednih subjekata, sindikata, udruženja poslodavaca, stručne javnosti, građana i građanki, udruženja civilnih organizacija kao i sa drugim zainteresovanim učesnicima.

Javna rasprava o LAP-u sprovodi se od 15. septembra 2023. godine i u tom periodu LAP će biti dostupan za uvid i preuzimanje na zvaničnoj internet stranici opštine Bečej OVDE.

Učesnici javne rasprave se pozivaju da do 15. septembra dostave svoje sugestije, predloge, inicijative i komentare na e-mail adresu: jelena.brankov.cerevicki@becej.rs ili pisanim putem Opštini Bečej, Bečej, Trg oslobođenja 2, na priloženom obrascu koje se može preuzeti OVDE.

Ističemo da će se pred kraj navedenog roka, u četvrtak 14. septembra sa početkom u 11 časova održati otvoreni sastanak radi prezentacije i rasprave o LAP-u skupštinskoj sali Opštine Bečej sa svim zainteresovanim učesnicima.

Po završetku postupka javne rasprave radna grupa za izradu LAP-a analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi povodom LAP-a, koji će objaviti na svojoj internet stranici, najkasnije u roku od 15 dana od dana okončanja javne rasprave, nakon toga će dokument biti predat Opštinskom veću na dalje postupanje i nadležnost, te Skupštini opštine Bečej na usvajanje.

Sa željom da izradimo LAP koji će pripradati svim građankama i građanima, ohrabrujemo Vas da nas kontaktirate u slučaju bilo kakvih pitanja ili komentara, kontakt osoba je Jelena Brankov-Čerevicki, kordinatorka za poslove iz oblasti rodne ravnopravnosti, na e-mail: jelena.brankov.cerevicki@becej.rs, odnosno na broj telefona: 064/895-90-57.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име