U sklopu Dana sela – Bačko Gradište 2018, Humanitarno udruženje „Đina“ iz tog mesta, uz simboličnu podršku lokalne samouprave i uz pomoć donatora, organizuje dvodnevnu manifestaciju „Igrajmo se zajedno“.

Ohrabreni prošlogodišnjih uspehom i sa željom da doprinesu manifestaciji u povoju, Danu sela, Humanitarno udruženje „Đina“ drugu godinu zaredom, uz podršku brojnih volontera, animira celo selo kako bi deci i mladima približilo sportske i kreativne aktivnosti.

Poziv za učesnike manifestacije „Igrajmo se zajedno“ na mesnom fudbalskom stanionu, ističe Dobrila Đin iz udruženja organizatora, važi za sve, naročito za decu i mlade sa smetnjama u razvoju za koje su prilagodili aktivnosti kako bi i oni, zajedno sa drugima, uživali u sadržajima koji su pripremljeni.

Društvene igre, poligon spretnosti, stoni tenis i fudbalske, odbojkaške, kuglaške i kreativne radionice, samo su deo programa u subotu i nedelju, 14. i 15. jula, od 17 do 19 sati, na mesnom fudbalskom stadionu u Bačkom Gradištu.

Podsetimo, takmičenje u kuvanju svinjskog gulaša, štandovi sa rukotvorinama, nastupi mesnih kulturno – umetničkih društava, kreativne i sportske radionice za decu, svirka do kasnih večernjih sati, samo su deo programa manifestacije koju je pokrenula Mesna zajednica Bačko Gradište, sa željom da u nedelju 15. jula na fudbalskom stadionu i oko njega okupi što veći broj meštana, ali i posetilaca iz okolnih mesta. Program u nedelju traje od 15 sati do ponoći.

Više u TV prilogu

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име