U periodu od 17.5.2021. do 14.6.2021. godine u okviru lanca naših maloprodajnih objekata organizujemo osmu po redu Veliku Nagradnu igru pod nazivom „Dobitna kupovina!“

Koncept nagradne igre funkcioniše tako da, kupac koji ostvari zadati limit kupovine u iznosu od minimum 1000,00 dinara i kupovinom obeleženog artikla ostvaruje pravo na učešće u istoj, slanjem koda sa fiskalnog računa putem SMS-a.

Svi poslati kodovi će učestvovati u izvlačenju nagrada, koje će se vršiti na dnevnom i nedeljnom nivou, i na kraju u izvlačenju glavne nagrade kao i nekoliko utešnih nagrada. Dnevne nagrade su poklon vaučeri za kupovinu u SP marketima u vrednosti od 1500 dinara. Nedeljne nagrade su kosilice i bicikli. Utešne nagrade su kartice za kupovinu u SP marketima u vrednosti od 5000, 10000 i 20000 dinara. Glavna nagrada je vaučer u vrednosti od 200.000 dinara za kupovinu nameštaja.

Ono što uvek poručujemo jeste da moramo biti odgovorni, da nosimo zaštitne maske, da držimo socijalnu distancu, jer tako štitimo sebe i ljude oko sebe.

Želimo Vam Dobitnu kupovinu! Vaši SP marketi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име