Bečejsko udruženje mladih-BUM u saradnji sa NAPOR asocijacijom, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, poziva mlade od 13 do 22 godine na serijal aktivnosti ,,Aktiviraj se i ti! Sigurnim korakom do zaposlenja!’’, koji će se održavati dva puta nedeljno od 15. juna do 31. jula.

Aktivnosti u okviru projekta obuhvataju teme poput: pisanje biografije-CV-a, propratno pismo, motivaciono pismo, intervju sa poslodavcem, večeri društvenih igara, timski rad, razne akcije, volonterizam, aktivizam, karijera, informisanje, neformalno obrazovanje, medijska pismenost,  komunikativnost,  filmske  večeri, večeri talenata…

Iz BUM-a pozivaju mlade da na kvalitetan način da provedete letnji raspust, upoznaju nove ljude, i steknu nove kompetencije prijavite se.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem onlajn formulara http://docs.google.com/forms/d/1Tzb2uOatOduobbTVtuBDygxiABCViF2CUh6ez37RBVs/viewform?c=0&w=1.

Rok za prijave je 13. juna do 20 sati, a povratna informacija se može oček

ivati već narednog dana.

Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal, osveženje i ishrana.

Serijal „Aktiviraj se i ti! Sigurnim korakom do zaposlenja!” realizuje se u okviru projekta „Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka!-dopunjeno izdanje’’ koji sprovodi NAPOR uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Kontakt osoba:

Jelena Mitrović 069/1997-079 ili putem imejla jelenamitrovic.1997@gmail.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име