Kao i predhodnih godina, i ove godine će se u okviru novobečejske manifestacije ,,Gospojina 2014“ organizovati volonteski kamp. Kamp će se realizovati od 19. do 26. avgusta, sa ciljem suorganizacije Velikogospojinskih dana, koji traju od 21. do 27. avgusta.Ukupno 40-ak volontera iz cele Srbije će učestvovati u realizaciji ovog festivala i njima će biti obezbeđen smeštaj i hrana u kamp prostoru pored Tise. Osim što će volonteri realizovati niz aktivnosti tokom boravka u Novom Bečeju, kao što su priprema Etno bazara, pomoć tokom takmičenja u kuvanju riblje čorbe, u reviji borilačkih veština, u organizaciji i realizaciji Dečije ulice, oni će imati prilike da se zabave i upoznaju nove ljude. Organizatori su i ove godine obezbedili šatore volonterima koji ih nemaju, a takođe je omogućen izbor režima ishrane. Osim toga, volonteri će i učestvovati u spremanju hrane.

Prijave za volonterski kamp traju do 31. jula 2014. do ponoći, do kad se svi zainteresovani mladi ljudi mogu prijaviti. Informacije i prijava nalaze se na linku: http://amonb.weebly.com/.

Na sajtu opštine Novi Bečej – www.novibecej.travel/gospojina2014 , kao i na fajsbuk stranici ,,Velikogospojinski dani Novi Bečej“ objavljen je celokupan program ovogodišnje manifestacije. Kako organizatori najavljuju, i ove godine je zagarantovan nezaboravan provod pored Tise, a od volontera se očekuje samo dobro raspoloženje i motivacija za jedno korisno i zanimljivo letnje iskustvo.

Nataša Bogdanov, polaznica obuke „Pokreni mehanizam“

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име