Opštinska uprava opštine Bečej dostavila je Skupštini opštine Bečej predlog rešenja o imenovanju direktora Javnog preduzeća „Vodokanal“ Bečej, a na čelo tog preduzeća predlože Zorana Grbića, diplomiranog inženjera poljoprivrede iz Bečeja.

 

 

Komisija za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose predložiće na sednici lokalnog parlamenta, zakazanoj 4. novembra, da prihvati i donese Rešenje o imenovanju direktora JP „Vodokanal“ s obzirom na to da je kandidat Zoran Grbić iz Bečeja, kako se navodi u obrazloženju, osvojio najviše bodova tokom sprovođenja izbornog postupka u odnosu na ostala dva kandidata, Dragana Ilčešina i Dragane Jovanović, a njegov predloženi plan razvoja delatnosti javnog preduzeća može da doprinese unapređenju poslovanja javnog preduzeća.

Inače, Grbić je u prethodnom periodu bio vršilac dužnosti u pomenutom preduzeću. Na dnevnom redu 29. sednice lokalnog parlamenta naći će sledeći predlozi akata: Rešenje o imenovanju direktora JP „Vodokanal“ Bečej, rešenje o imenovanju članova školskog odbora Osnovne škole „Sever Đurkić“ u Bečeju, Rešenje o imenovanju članova školskog odbora Osnovne škole „Šamu Mihalj“ u Bečeju, Rešenje o razrešenju zamenika predsednika, članova, zamenika članova, sekretara i zamenika sekretara Izborne komisije opštine Bečej, Rešenje o imenovanju predsednika, članova, zamenika članova, sekretara i zamenika sekretara Izborne komisije opštine Bečej.

 

Foto: Arhiva

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име