Jedna od drvenih kućica u centru Bečeja oštećena je prepodne (11. februar) kada je na nju vozilom naleteo jedan od učesnika prodajne izložbe povodom Dana zaljubljenih ispred katoličke crkve.

Vozač je najverovatnije nakon što je postavio štand pokušavajući da izađe iz centra naleteo na kućicu.

Prema rečima direktorke Turističke organizacije opštine Bečej Gordane Džigurski odmah je o ovom slučaju obaveštena inspekcija, kao i policija koja je izašla na lice mesta.

Drvene kućice postavljene su krajem godine za potrebe Zimskog festivala. Već sutra počinje manifestacija Turističke organizacije opštine Bečej „Bazar ljubavi“ povodom predstojećeg praznika, pa se očekuje da će problem sa kućicom biti rešen kako bi izlagači i kupci imali adekvatan prostor.

„Bazar ljubavi“ organizovan je od 12. do 14. februara, a radno vreme manifestacije je od 10 do 18 sati. Inače, na Trgu oslobođenja u Bečeju, gde se drvene kućice nalaze, već osmi dan se okupljaju bivši radnici PIK-a Bečej koji su krajem godine ostali bez posla.

5 KOMENTARA

  1. Sklanjajte taj krtog sa centra i ovako je dovoljno naruzeno! Ne znam samo ko je dopustio da žice za struju budu tako nisko, pobiće Pikovce…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име