Az év utolsó hónapjának beköszöntével jobbára mindenkit megérint a közelgő ünnepek szele, kit közvetlen, kit közvetett módon. Az egész éves pörgést, rohanást, illetve munkát követően fényekbe borult főterek, díszes ablakok és karácsonyi dallamok jelzik, hogy hamarosan megpihenhetünk egy cseppet, átadva magunkat a békesség, nyugalom és szeretet érzésének.

A Tisza Automotive-ban, mint minden évben, idén is csokoládéval kedveskedtünk kollégáink részére Mikulás-nap alkalmából. Az ehhez hasonló cégen belüli megmozdulásokat kiemelten fontosnak tartjuk a jó hangulat megteremtése, továbbá a dolgozók közötti összetartás erősítése céljából, így mindennapjainkat számos más esemény is színesíti az esztendő folyamán.

Többek között a nőnapot is ünnepeljük, amikor is egy szál virággal kedveskedünk kolléganőinknek, de a dolgozóink közötti labdarúgó mérkőzések is említésre méltóak, csakúgy, mint a tanév kezdetét megelőzően, kollégáink gyermekei részére szánt iskolakezdő csomagok átadása. Mindezek mellett, amikor lehetőség adódik, igényre szabott zenei listákat állítunk össze a gyárcsarnokban zajló munkavégzés aláfestése céljából.

Ha ünnepek, akkor Happy December!

A közelgő karácsonyi ünnepek és újév apropójából az ebédlőnk, illetve karácsonyfánk feldíszítésével varázsolunk meghitt hangulatot gyárcsarnokainkba, amelyből kollégáink gyermekei is kivehetik részüket a különféle díszítő elemek kiszínezésével. December folyamán, a ,,Happy December’’ kampány keretében több kisebb-, illetve egy nagyszabású nyereményjátékot szervezünk, amely során dolgozóink értékes nyereményekre tehetnek szert. A legkisebbekről persze ilyenkor sem feledkezünk meg: dolgozóink csemetéi minden év végén újévi csomagban részesülnek.

Eseményeink listáját folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, amelyhez dolgozóink is hozzájárulnak kérdőívek, elégedettségi felmérések útján. Kiemelt küldetésünk, hogy szerethető munkahely legyünk, amelyben a jó kedvvel végzett munka képezi a siker alapját.

Csatlakozz Te is családias közösségünkhöz!

Szeretettel várunk téged is köreinkbe, amennyiben kellemes hangulatban töltenéd a munkanapjaidat. Sőt mi több, ha most jelentkezel, 18.000 dináros belépési bónuszban részesülsz! Hívd munkaidőben (8-16h) a 066/8200452-es telefonszámot, vagy töltsd ki jelentkezési lapunkat az alábbi linkre kattintva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име