Opština Temerin dodeli je priznanja sportista, klubovima i sportskim radnicima za postignuća u 2016. godini. Najbolja mlada sportistkinja je Nevena Gajić, najbolji mladi sportista Pero Tepić, najbolja sportistkinja Ana Bosnić, najbolji sportista Karolj Koroknai, najbolji trener Dragan Milošević, najbolji klub Stonoteniski klub Temerin, najbolji sportski radnik Dragoljub Đorđević, dok je nagrada za životno delo pripala Milanu Grujičiću.

Nagrade su najuspešnim sportistima temerinske opštine uručili predsednik Opštine Temerin Đuro Žiga, član Opštinskog veća za kulturu, civilne organizacije i omladinu, Dejan Bradaš i predsednik sportskog saveza Nedeljko Đukić.

Čestitavši im na uspesima koje su postigli, poželeli su da im i ova, 2017. godina bude, ako ne još bolja, onda bar podjednako uspešna kao prethodna.

Međutim, svečanost je obeležilo to što su iz FK Mladost iz Bačkog Jarka demonstrantivno odbili da prime nagradu, i to za najboljeg trenera.

Prema rečima Trivuna Josipovića, predsednika FK Mladost iz Bačkog Jarka, razlog odbijanja nagrade jeste taj što oni ne žele da budu deo političke igre.

Predsednik opštine Temerin kazao je ovim povodom da „ko gubi ima pravo da se ljuti“.

Uprkos tome što su iz fudbalskog kluba iz Bačkog Jarka na buran način iskazali revolt, svečanost je završena u neformalno druženje i fotografisanje svih prisutnih.

 

1 KOMENTAR

  1. LJudi moji sve je to lepo i krasno, ali pišite Vi molim Vas o mnogo bitnijim i od životne važnosti stvarima, a to je o radu tj. neefikasnom radu toplane bečejske. Pitajte gradjane kolika im je temperatura u stanovima i koliki su i koliki će tek sada za januar biti računi. Bilo je važno uvesti delitelje (izfinansirati) i sada plaćati preskupo grejanje , ama basnoslavno skupo i još se dogrevati na grejalice. Toplana stanove greje do 18 stepeni. Neka G-din direktor sedi na toj temperaturi u kancelariji pa da se pitamo za junačko zdravlje. Hvala Vam unapred ako napišete još jedan članak u vezi sa napred izloženim. Molio bi i druge bečejce da stave svoje mišljenje u vezi sa ovim.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име