Dalibor Kekić, član opštinskog veća zadužen za investicije i razvoj, prisustvovao je uručenju ugovora korisnicima bespovratnih sredstava čiji su projekti odobreni na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, u oblasti elektronskih komunikacija i informacionog društva. Besplatni pristup internetu biće omogućen na trgu u Bečeju, šetalištu kraj Tise, ali i u centru Bačkog Gradišta i Bačkog Petrovog Sela. 

Ugovorima čija je vrednost nešto veća od 29 miliona dinara, koji su u Vladi AP Vojvodine potpisani sa 22 opštine, biće omogućeno uspostavljanje 77 hotspot lokacija širom Vojvodine, koje će građanima obezbediti slobodan pristup internetu. 

Ugovor su potpisali Miroslav Vasin pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Dalibor Kekić član opštinskog veća, ispred Opštine Bečej, po ovlašćenju Vuka Radojevića predsednika opštine.

– Ovim projektom bi u centru Bečeja, na šetalištu pored Tise, u centru Bačkog Petrovog Sela i Bačkog Gradišta svim građanima bio omogućen besplatan internet. Potisivanjem ugovora i apliciranjem na ovom konkursu opština Bečej je pokazala da će se sada i ubuduće truditi da prati, kako informacione, tako i sve ostale moderne trendove i tehnologije, rekao je Dalibor Kekić.

Izvor: Opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име