U toku je rekonstrukcija i izgradnja parking mesta u Miloša Crnjanskog ispred Predškolske ustanove „Labud Pejović“. Do sada je tamo bilo 10 parking mesta, a uskoro će na raspolaganju sugrađanima biti 23.

Vrednost investicije koju realizuje Direkcija za izgradnju Bečej je oko 2.000.000 dinara, a izvođač je Eko gradnja iz Zrenjanina.

Inače, u Bečeju ima blizu 400 mesta za parkiranje vozila.

Rok za izvođenje radova je 30 radnih dana, a potreba za više parking mesta ima i u drugim delovima Bečeja. S tim u vezi, nadležnima su se obratili i meštani Treće mesne zajednice kako bi deo kod vrtića u Novom selu takođe imao parking prostor. Iako trenutno u planu za ovu godinu nisu predviđena sredstva za te radove, direktor Matić navodi da bi njih trebalo očekivati u narednom periodu.

Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine odobrio je krajem godine opštini Bečej 2,5 miliona dinara za rekonstrukciju javne rasvete u Bačkom Gradištu, u tamošnjoj glavnoj ulici. Javna nabavka će uskoro biti pokrenuta, tako da bi završetak radova mogao da se očekuje za oko dva meseca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име