Članovi Bečejskog udruženja mladih odneli su danas (29. april) deci u Drljanu paketiće kupljene od novca prikupljenog na akciji „Uskršnji BUM“. Sa dečacima i devojčicama, uzrasta od prvog do osmog razreda osnovne škole, okupljenih oko Lurhaza u Drljanu, „bumovci“ su se družili tokom popodneva, crtajući i igrajući se.

BUM je 19. aprila na bečejskoj pijaci prikupio u okviru tradicionalne uskršnje akcije ukupno 23.188 dinara. Ove godine mladi su odlučili da pomognu socijalno ugroženu decu u Drljanu.

– Od novca, odnosno donacija građana opštine Bečej, kupili smo higijenske pakete, školski pribor, slatkiše i voće. Sačinili smo ukupno 20 paketa i uručili ih deci danas na druženju u prostorijama Lurkohaza. Mislim da smo mališanima ulepšali popodne, ali su i nama srca puna. Koristim priliku da se još jednom zahvalimo Bečejcima koji su podržali našu akciju, rekla je Tijana Džakulin, članica BUM-a. Ona je dodala da je deci potrebna i obuća od broja 30 do 40, te školski pribor tokom cele godine, stoga su takve donacije i više nego dobrodošle.

GALERIJA SLIKA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име