Bečej – Valis 21:8 (4:1, 6:3, 3:3, 8:1)

Plivalište zatvorenog bazena OSC „Đorđe Predin Badža“. Gledalaca: 50. Sudije: Miloš Zeljković (Beograd) i Vladimir Šukić (Novi Sad). Igrač više: Bečej: 5(4), Valis 5(1), Peteraca nije bilo.
Bečej: Palotaš (10 odbrana), Korovljev 4, Brkljač 3, Naćuk, Dobožanov, Mesaroš5, Terzić, Cvetić 4, Drobina 1, Afanasijev 3, Popović, Kuprešak 1, Velimirov.
Valis: Damnjanović (5 odbrana), Vukić, Vuković 1,Odalović 2, Velimirović, Todorović, Mijatović 4, Babić 1, Mitrović.
Bečejci su zabeležili najubedljiviju pobedu u sezoni, a konačan rezultat je mogao biti i ubedljiviji. Onda je sve jasno. „Fenjeraš“ na tabeli je doputovao u Bečej samo s devetoricom igrača, od kojih su dvojica bili golmani. Bez mogućnosti zamene, u poslednjoj četvrtini im je ponestalo snage i zato je ona završena rezultatom 8:1. Ali, i u prvoj je tako moglo biti da Bečejci nisu, čak, pet puta uzdrmali okvir gola.
Kako je igra odmicala, nišanske sprave su podešene. Efikasnošću su se istakli Viktor Mesaroš sa 5, dva imenjaka Vladimira, Korovoljev i Cvetić, sa po četiri, te Igor Atanasijev i Miloš Brkljač sa po tri gola, kao i kapiten gostiju četvorostruki strelac Miloš Mijatović. Dobro je branio i Gergelj Palotaš.
Preostala su još dva kola do kraja prvenstvene trke prvoligaškog B karavana. U subotu kraj Tise protiv Novog Beograda, a onda gostovanje u Valjevu kod lidera Valisa 93. Od poslednjeg okršaja mnogo toga zavisi. Ali, do tada treba prvo pobediti Novobeograđane, pa će se onda razmišljati kako doskočiti „valjevskoj podvali“.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име