Marko Ićitović je sa četiri gola bio najefikasniji Bečejac u Novom Beogradu
Marko Ićitović je sa četiri gola bio najefikasniji Bečejac u Novom Beogradu

Sami krivi za poraz

Zemun – Bečej 11:9 (2:4, 5:2, 3:2, 1:1)

Posle pobedonosnog het – trika i nerešenog rezultata sa tadašnjim liderom u aktuelnoj sezoni Prva A lige Srbije Beogradom, vaterpolisti Bečeja su doživeli prvi poraz u sezoni. Bolji od njih bio je Zemun rezultatom 11:9 (2:4, 5:2, 3:2, 1:1) i tako zadržao lidersku poziciju na tabeli s maksimalnim brojem bodova 15.

Momci sa Tise bolje su otvorili derbi petog kola, poveli sa 4:2 i promašili još par prilika. Kazna ih je stigla u narednom periodu utakmice, kuji su izgubili rezultatom 2:5.

-Uspeli smo u trećoj četvtrtini da se vratimo i povedemo sa 9:8 i umesto da tada uvećamo rezultatsku prednost, jer je bilo prilika, pali smo u koncentraciji, što je rival ikoristio, anulirao prednost i na kraju pobedio. Dovoljno je da kažem da smo od tri peterca samo jedan iskoristili i da se vidi kakva je koncentracija bila. Rečju, sami smo krivi za poraz i sada treba da izvučemo pouke iz njega. Pošto je naredni vikend slobodan, imamo dve nedelje vremena da se pripremimo za okršaj a Banjicom, koja nas prati na tabeli, i vratimo na pobednički kolosek, rekao nam je trener Bečejaca Miloš Brkljač.

Kapicu Bečeja u plivalištu zatvorenog varena „Vlaho uOrlić“ u Novom Beogradu nosili su: Jakovljević, Čavić, Sirotanović 2, Ićitović 4, Popov 1, Mesaroš, Pejaković, F. Kovačev 1, U. Kovačev 1, Vuković, Jovanović, Matveev, Milošević.

U petom kolu odigrana je još utakmica Beograd ŽAK 21:8, Banjica – dočekuje Savu sutra uveče, a okršaj pančevačke  Mladosti i subotičkog Spartakaje odložen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име