Zabrinuta lica mladih vaterpolista Bečeja Marka Ićitovića (12) i Luke Boškovića (10)
Zabrinuta lica mladih vaterpolista Bečeja Marka Ićitovića (12) i Luke Boškovića (10)

Posle dva poraza, zanimljivo identičnim rezultatom 8:14, od Starog Grada u Beogradu i Banjice kraj Tise, vaterpoliste Bečeja očekuje izuzetno važno gostovanje (nedelja u 19 sati) u Kruševcu protiv Rasine.

I umesto da ulože maksimum na treninzima pred, možda, i ključnu utakmicu za ukupan plasman, vaterpoliste Bečeja je dočekalo obaveštenje iz „hrama sportova“ da se vrši remont i da izvesno vreme neće biti grejanja.

Sportskim žargonom rečeno, pred jednu od najvažnijih utakmica primili smo „autogol“. Taman smo uskladili zdravstveni bilten, kad dobijamo obaveštenje da nema grejanja i umesto dva dvočasovna treninga dnevno, radimo jedanput na dan po 45 minuta! To, apsolutno, nije dovoljno i plašimo se da se u međuvremenu ne pogorša zdravstveni bilten, pa nećemo moći kompletni da igramo u jednoj od ključnih utakmica sezone. Nisu nas zabrinuli porazi na startu prvenstvene trke, jer su Stari grad i Banjica kvalitetniji rivali, a „čarapani“ su u kategoriji sa Pančevcima, Palilulom i nama, pa je ovo prvi pravi ispit u sezoni za nas. Na žalost, nismo u mogućnosti da se u optimalnim uslovima pripremimo i pitanje je hoćemo li svi biti na okupu pred tako važnu utakmicu, s pravom jadikuje trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Postavlja se pitanje da li je ovo vreme za remont bilo kojih poslova vezanih za zatvoreni bazen? Poslovi će, najverovatnije, biti uspešno urađeni, a što će korisnici, konkretno vaterpolisti, imati „ožiljke“… Dok god ne bude sinhronizacije jednih i drugih, nema mesta zadovoljstvu.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име