Spremni za izazov u Šapcu
Spremni za izazov u Šapcu

Na pobedu kraj Save

Osvojeni bod u sudaru sa iskusnijim Starim Gradom za vaterpoliste Bečeja nije samo uvećanje bodovnog salda, nego i sticanje preko potrebnog samopouzdanja. Sada osokoljeni putuju u Šabac, gde ih u nedelju od 18 sati čeka okršaj sa Savom.

-Ponovio bih da naš sastav iz kola u kolo sazreva. Dobro radimo, ali nam nedostaje iskustvo. Zato nam je važno što smo osvojili bod sa Starim Gradom i mogli bi da žalimo za preostala dva, ali nama je važno da igramo dobro. Ponovimo li izdanje od subote pred našim navijačima i u bazenu kraj Save, uknjižićemo pobedu. Ali, neće to biti lako, jer Šapčani imaju mlad sastav, koji dobro pliva i solidno igraju u svojoj vodi. Međutim, mi ne želimo, kao prošle sezone, da do samog kraja imamo neizvesnu situaciju oko opstanka. Ako slavimo u Šapcu, praktično smo već obezbedili opstanak, pa ćemo u nastavku igrati rasterećenije i za što bolji plasman na tabeli, veli trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Drugi šabački vaterpolo klub u minule četiri utakmice nije osvojio nijedan bod i pretposlednji je na tabeli, a Bečejci su sedmi sa četiri boda. Osvoje li tri boda protiv Save, biće na skoro 50 procenata od mogućih, što je za golobrade mladiće sa Tise podstrek za dodatni rad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име