Kraj Tise je bilo lako, a sad predstoji izazov kraj Save
Kraj Tise je bilo lako, a sad predstoji izazov kraj Save

Imajući u vidu da su Šapčani, kao šampioni iz 2019. godine, aktuelni prvaci Srbije u vaterpolu, jer se zbog pandemije korona virus nije igrao šampionat u 2020, slabiji poznavaoci vaterpolo prilika u nas, po saznanju da Bečejci u subotu gostuju u Šapcu, mogu da pomisle da nemaju šta da traže u bazenu kraj Save.

Međutim, nije baš tako. Zato smo i naglasili „slabiji poznavaoci“, pošto je Šabac član Super lige, a Bečej ove sezone Prve B lige u kojoj igra drugi šabački klub Sava, koji će u Gradskom bazenu kraj Save biti rival Bečejcima. Utakmica se igra u subotu, 17. oktobra, od 17 sati.

Bečejci su rezultatski izvanredno startovali u novoj sezoni prvoligaškog B karavana, pobedivši kraj Tise beogradski Singidunim sa 14:4, a Sava je izgubila u Pančevu od Mladostu rezultatom 9:16. Na prvi pogled, Bečejci su favoriti, ali to treba potvrditi u vodi.

-Nikada nismo igrali protiv Save, pa ne možemo unapred da pričamo o rezultatu. Sačekajmo subotu i u večernjim satima će sve biti poznato. Što se naše ekipe tiče, svi su redovno trenirali, zdravstveno su sposobni i putujemo s ciljem da se nadigravamo, a pobediće bolji, uzdržan je po pitanju rezultata trener Bečejaca Goran Krstonošić.
Jedno je sigurno, Bečejci imaju na raspolaganju dvojicu golmana i 16 igrača. Svi su u kombinaciji, a ko će poneti plavu kapicu u Šapcu odlučiće se uoči polaska na prvo ovosezonsko gostvanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име