Treneri Goran Krstonošić i Boris Terzić daju savete u tajm-autu | Foto: Vlastimir Jankov
Treneri Goran Krstonošić i Boris Terzić daju savete u tajm-autu | Foto: Vlastimir Jankov

Vaterpolisti Bečeja će do kraja ove godine odigrati još dve utakmice. U subotu ih čeka „matine“ od 10.30 sati u bazenu SRC „Tašmajdan“ protiv Beograda, zatim sledi nedelja pauze i trećeg decembarskog vikenda utakmica sa Banjicom u plivalištu istoimenog bazena.

Poslednji okršaj prvog kruga prvenstvene trke protiv beogradskog TAŠ-a igra se 26. januara iduće godine, kada se nastavlja sezona.

Bečejci spremni za nove izazove | Foto: Vlastimir Jankov
Bečejci spremni za nove izazove | Foto: Vlastimir Jankov

-Pred nama su tri okršaja sa beogradskim ekipama u kojima se mnogo toga rešava, pošto u slučaju pobeda izbijamo na treće mesto koje na kraju sezone vodi u Super ligu. Ne zabrinjavaju nas porazi od Starog grada i Zemuna, jer su oni iskusniji od nas, a to je u ovom rangu takmičenja vrlo bitno. Naravno, prvenstvo je dugo i mnoge (ne)predviđene stvari mogu da se dese u vodi, ali za sada ide po planu. Važno je pružiti čvrst otpor u narednoj utakmici, jer je svaki naredni rival najteži, razmišljanje je trenera Bečejaca Gorana Krstonošića.

Imajući u vidu da je aktuelni period podložan prehladama, sastav uvek zavisi od zdravstvenog biltena. Momci sa Tise se nadaju da mogu da pariraju Beograđanima, a to je zaveslaj bliže ostvarenju cilja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име