Trener Daniela Ćuk sa svojim izabranicama
Trener Daniela Ćuk sa svojim izabranicama

Posle finalnog turnira za trofej kupa Srbije, legendarni bazen kraj Tise ovog vikenda je mesto u kom će pasti odluka ko će poneti titulu prvaka Srbije za vaterpolistkinje uzrasta 2007. godišta i mlađe. Finalni turnir igra se u subotu pre i po podne i u nedelju pre podne.

-Za organizaciju takmičenja garantujemo da će biti kako to i dolikuje trofejnom sportu, a što se plasmana tiče… Ubedljivo smo najmlađa ekipa i vreme radi za nas. Pored nas, učestvuju subotički Spartak i dve beogradske ekipe Palilula i TAŠ 2000, rekla nam je trener mladih Bečejki Daniela Ćuk.

Na januarskom turniru za kup Srbije, trofej su osvojile „ajkulice“ sa Taša, drugo mesto pripalo je Subotičankama, a Bečejke su prijatno iznenadile osvajanjem bronzanih medalja.

Evo i rasporeda dvodnevnog turnira – prvo kolo: Bečej – Palilula (9,30) i TAŠ 200 – Spartak (11.00). Drugo kolo: Bečej – Spartak (18) i Palilula – TAŠ 2000 (19,30). Treće kolo: Bečej – TAŠ 2000 (9,00) i Palilula – Spartak (10). Delegat VSS je Bečejac Zvezdan Kapriš, a sudije su Gabor Buranj i Kristina Ereš Kinčeš iz Sente, odnosno Milutin Knežević iz Bečeja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име