Mladost ima svoje prednosrti, ali i mane
Mladost ima svoje prednosrti, ali i mane

Vaterpolisti Bečeja propustili priliku da pobede Stari Grad

Vaterpolisti Bečeja su uknjižili prvi nerešen rezultat u aktuelnoj sezoni, jer su igrali 11:11 sa Starim Gradom pred svojim navijačima. Imajući u vidu mladost ekipe sa Tise, to je zadovoljavajući ishod, pogotovo ako se ima na umu da su Beograđani prvu četvrtinu zavšili u svoju korist rezultatom 5:2. Ali, kako je igra odmicala, Bečejci su pokazali kvalitet i samo zahvaljujući njihovom neiskustvu nisu pobedili. Jer, valja imati na umu da je početkom poslednje četvrtine Luka Stamatov isključen s pravom zamene, ali mladići u belim kapicama nisu iskoristili četiri minuta brojčane prednosti u vodi.

-Plaćamo danak neiskustvu. Igrali smo dobro, bila je lepa utakmica za gledanje, a teška sa pozicije u kojoj se nalazim kraj ivice bazena. Posle svega, ostaje žal što nismo uzeli ceo plen, već smo morali da se zadovoljimo bodom. Takvih utakmica će biti još, sve dok ne preležimo „dečije bolesti“. Ali, kako smo svake godine sve mlađi i mlađi, plašim se da skoro nećemo uspeti da sačekamo jednu generaciju da sazre. Bar u dogledno vreme, konstatuje trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Bečejcima sada predstoji gostovanje u Šapcu, gde će odmeriti snagu u vodi sa Savom, koja u četiri dosadašnja okršaja nije uzela nijedan bod.

-Istina je da je Sava mlad sastav, ali nisu nimalo naivna ekipa, pogotovo u Šapcu. Dobro plivaju, fizički su spremni i očekujem tešku borbu. Nadam se pobedi, ali neće biti lako. Dodao bih da bismo pobedom obezbedili opstanak i onda bismo mogli da razmišljamo o pozicioniranju u „zlatnoj sredini“ tabele prvoligaškog A karavana, zaključuje Goran Krstonošić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име