Kapiten Nikola Jović postigao je dva gola u Beogradu
Kapiten Nikola Jović postigao je dva gola u Beogradu

Stari grad – Bečej  14:8 (3:2,2:1,4:2, 5:3)

Beograd: Zatvoreni bazen „25. maj MGM“. Gledalaca: 50. Sudije: Jović i Saveljić. Isključenja: Stari grad 9, Bečej 7. Peterci: Stari grad 1(1), Bečej 1(1).

Stari grad: Vujinić, Lazić 3, Janjić, Savić, Šofranac 4, Vasić, Arsin 1, Tadić 1, Acković 1, Ganić 1, Cvetković 2, A. Janjić 1, Brajević, Blečić.

Bečej: Murašov, Kovačev 1, Trapara 1, Dobrić, Dobožanov, Pantić, Kuprešak, Velimirov 1, Sačenko, Bošković 1, Jović 2, Ičitović, Rkman, Sirotanović 2.

Vaterpolisti Bečeja porazom su startovali na povratku u prvoligašku A konkurenciju, ali nizu razočarali. Naprotiv. Ovakva konstatacija se izvodi na osnovu mladosti „vrtića sa Tise“ i iskustva rivala Starog grada iz Beograda.

-Zadovoljan sam kako smo odigrali premijernu utakmicu u prvoligaškom A karavanu. Dve četvrtine smo se dobro nosili sa daleko iskusnijim i kvalitetnijim rivalom, a onda je pala koncentracija, napravili smo par grešaka i konačna razlika je šest golova, a prema igri trebala je da bude manja. Vreme radi za našu ekipu i verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati bolje, a rezultati će doći samo po sebi u okršajima sa sebi ravnima, rekao nam je po povratku iz Beograda trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Ne očekuju se bodovi ni u sledećem kolu protiv Banjice u svojoj vodi kraj Tise, jer je rival kvalitetniji. Ali, mogla bi prva radost da se zabeleži u trećem kolu protiv Rasine u Kruševcu, jer je to rival približnog kvaliteta i nijanse bi trebale da odluče.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име