Mladi popunjavaju prvenstvenu pauzu seniora
Mladi popunjavaju prvenstvenu pauzu seniora

Odlukom VSS, polufinalni turniri kupa Srbije za vaterpoliste uzrasta 2004. godišta i mlađe održaće se predstojećeg vikenda u Bečeju i Novom Sadu.

Ukupno osam ekipa podeljeno je u dve grupe.
Grupa A igra kraj Tise, a čine je Bečej, NBG Vukovi iz Novog Beograda, Radnički iz Kragujevca i Crvena zvezda iz Beograda, a u novosadskoj grupi B snagu će odmeriti domaćin Vojvodina, Valis iz Valjeva, te Banjica i Partizan iz Beograda.
-Kod nas će se igrati u subotu dva kola, pre podne u 10 i 11.30 sati, odnosno uveče od 18 i 19.30 časova i u nedelju u pomenutim prepodnevnim terminima. Sve je, shodno epidemiološkoj situaciji, spremno da ugostimo talentovane mladiće, rekao nam je u ime domaćina Goran Krstonošić.
Evo i kompletnog rasporeda bečejskog turnira – subota: Bečej – Crvena zvezda (10), Radnički NBG Vukovi (11,30), Crvena zvezda – Radnički (18), Bečej – NBG Vukovi (19,30) i nedelja: NBG Vukovi – Crvena zvezda (10), Bečej – Radnički (11.30).

Imajući ovo u vidu, u legendarnom bazenu kraj Tise ovogodišnja sezona otvara se turnirima mlađeg uzrasta. Jer, minulog vikenda je održan finalni turnir kupa Srbije za vaterpolistkinje uzrasta do 14 godina. Kako nastavak prvoligaškog B karavana startuje 27. februara, a Bečejci u prvom kolu gostuju u Beogradu i igraju sa Singidunumom, to će bečejski bazen ugostiti seniore tek prvog martovskog vikenda, kada kraj Tise gostuje Sava iz Šapca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име