Dragi naši verni kupci, prošlo je prvih godinu dana od otvaranja našeg i vašeg „Vet Pet centra“ u Bečeju i tim povodom vam se obraćamo sa dubokom zahvalnošću i s radošću ističemo koliko nam vi i vaši ljubimci značite.

Na ovom zajedničkom putovanju vi i vaša ljubav ka ljubimcima nas čini posebnim, upornim, spremnim za napredak i učenje svakog dana! Bez vas naši dragoceni kupci ne bi postigli ovaj nivo uspeha!

Sa obzirom na vašu neizmernu podršku i vernost sa zadovoljstvom najavljujemo posebnu septembarsku akciju kao znak naše zahvalnosti! Ova akcija će Vam omogućiti da po cenama sniženim za 20% kupite veliki deo kvalitetnih artikala iz naše eskluzivne ponude.

Želimo da se osećate posebno jer ste vi posebni deo naše poslovne zajednice i zbog toga smo pored akcije spremili i brojne poklone za vas i vaše kućne ljubimce!

Hvala Vam što ste deo naše priče o uspehu. Bez vas ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Vaša lojalnost nas motiviše i pokreće da na ovom zajedničkom putovanju budemo još bolji i da kroz sisteme koji čine kompaniju Žarvel DOO obezbedimo samo najbolje za vaše ljubimce!

Vaši prijatelji iz Žarvela!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име