Vinari su zadovoljno trljali ruke... | Foto: Vlastimir Jankov
Vinari su zadovoljno trljali ruke... | Foto: Vlastimir Jankov

Zahvaljujući Poljoprivrednoj i ekološkoj sekciji bečejskog Društva intelektualaca „Braća Tan“, u Spomen kući „Tan“ održana je tradicionalna manifestacija „Vino i med“.

-Ovo je četvrti put da organizujemo atraktivnu manifestaciju i cilj nam je da povežemo lokalne proizvođače u oblasti vinarstva i pčelarstva s potencijalnim potrošačima. Na ovaj način ljudi saznaju više o manje poznatim proizvođačima, degustiraju njihove proizvode, upoznaju se s kvalitetom i na kraju ih kupe. Ove godine se okupilo 25 proizvođača, a proširili smo ponudu s drugim proizvodima, poput piva, sokova i organskih namaza, a omogućili smo degustatorima i peciva, rekao nam je u ime organizatora Andraš Serda.

... medari takođe | Foto: Vlastimir Jankov
… medari takođe | Foto: Vlastimir Jankov

Degustatori su posebno pozdravili ovakvu akciju i poželeli da se češće organizuju. Proizvođači su saglasni, jer je prodaja pred praznične dane bila zadovoljavajuća.

 

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име