Ilustracija: Sportski centar u Bečeju
Ilustracija: Sportski centar u Bečeju

Poznat je prvi polufinalni par u veteranskoj konkurenciji bečejskog Zimskog turnira u malom fudbalu. Bečejska ekipa Fortuna Sukur Metal igraće sa temerinskim sastavom imena Gradinom Eurokomerc. Bečejci su, predvođeni raspoloženim četvorostrukim strelcem Ivicom Milivojevim „pregazili“ ađanske Veterane rezultatom 12:1, a mogla je biti i veća razlika. Temerinci su bili uspešniji od petrovoselske ekipe Eurosvit rezultatom 5:2.

Iako su sve vreme vodili i diktirali tempo igre, Dejan Mihaljica, Dragan Mandić i ostali teže su nego što rezultat pokazuje izborili polufinale. Atila Kasaš, Goran Hajdić i kompanija bili su čvrst protivnik, ali su nakraju morali da se pomire s porazom. Kada su seniori u pitanju, igrale su se prve četiri utakmice osmine finala. Bečejski Motorfleks Remont, koji u sastavu najviše ima Vrbašana, pobedio je sa 6:1 Baniju Pal iz Bačkog Jarka. Boris Bodonji je bio dvostruki strelac za pobednika. Bečejska Fortuna Sukur Metal igrala je onoliko dobro koliko joj je trebalo da pobedi rezultatom 3:1 bačkogradištansku ekipu Auto servis Kudrić. Žarko Kobiljski je bio dvostruki strelac, a Marko Bubonja je postigao preostali gol za pobednike, dok je Jovan Dokić spasao golgetersku čast Bačkogradištanaca. U duelu dve bečejske ekipe, Koname i Knot autofleks I, ovi drugi su pobedili rezultatom 4:3, a dvostruki strelac na utakmici bio je „knotovac“ Dušan Trivunović.

Srbobranska Anova je sa 7:2 pobedila kikindsku ekipu Kafe kod debelog. Oba gola za Kikinđane postigao je Branislav Gecić, a za Srbobrance dva gola postigao je Ivan Filipović. Sumirajući postignute golove, jedanastog dana na šest utakmica bilo ih je 47, od kojih 20 u dve veteranske utakmice i 27 na četiri seniorska okršaja. Treba imati na umu da više nema kalkulisanja rezultatom, jer samo bolji prolazi dalje. To donekle utiče na efikasnost, jer ekipe gledaju kako da, prvenstveno, sačuvaju svoju mrežu.

Organizator se malo preračunao, kada je saopštio da će se turnir završiti u sredu. Najnovije vest je da će zavesa biti spuštena u nedelju kada će se igrati finalne utakmice i podeliti nagrade najuspešnijim ekipama i pojedincima u obe konkurencije.

Večeras se igraju preostala dva četvrtfinalna okršaja u konkurenciji veterana i četiri okršaja osmine finala seniora.

VETERANI:

17,00 MB Osiguranje (N. Bečej)–Auto servis Kudrić (B. Gradište)

17,45 Staklo Milićević Adriana Akva Purić (Temerin) – Standard (Ada)

SENIORI:

18,30 RTV Disko bar (Novi Sad) – Pub Tata Brada MGM Plamen

19,20 BL Sportivo – Lampone Meridian (Novi Sad)

20,10 Čajkini asovi – Pet prijatelja (Temerin)

21,00 Elektro liv (Zmajevo) – Eurosvit (B. P. Selo)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име