Timski rad je jedna od najvažnijih veština zaposlenih na većini poslova i zato mnoge kompanije pozitivno vrednuju ovu sposobnost.

Na međusobnim odnosima radnika, kao i njihovih rukovodilaca, treba raditi intenzivno raditi jer poverenje, uz visoku radnu etiku i preciznost, donosi pozitivne rezultate na kraju i za poslovanje čitave kompanije.

Obala Tise idealna je za tim bilding aktivnosti
Obala Tise idealna je za tim bilding aktivnosti

Tisza Automotive, vodeća kompanija u oblasti autoindustrije, broji u regionu više od 2.500 zaposlenih.

Takmičenje u kuvanju je bilo više od takmičenja
Takmičenje u kuvanju je bilo više od takmičenja

Proteklog vikenda organizovali su na obali Tise u Senti „Tisza Summer Picnic 2023“ koji je okupio više od 1.100 radnika iz pogona iz tog mesta, ali i Bečeja i Kikinde.

Simbolično, događaj je organizovan u Senti gde je kompanija započela proizvodnju kablovskih snopova za autoindustriju u septembru 2014. godine.

I radno i zabavno
I radno i zabavno

Najvažnija stvar u ovom team building programu je sklapanje prijateljstva, kažu naši sagovornici, a zadovoljni zaposleni.

Pored takmičenja u kuvanju gulaša kolege su odmerile snagu i u mnogim drugim disciplinama.

Uz muziku, hranu i osveženje, bilo je moguće učestvovati u individualnim ili timskim igrama. I vreme im je bilo naklonjeno, pa su se mnogi osvežili u Tisi.

Program se, sudeći prema raspoloženju i utiscima koje su podelili sa nama, pokazao uspešnim, jer je fokus stavljen na razvoj i jačanje međuljudskih odnosa.

Raznovrsni sadržaji za opuštanje
Raznovrsni sadržaji za opuštanje

Kompanija Tisza Automotive inače organizuje sportske, dečije i porodične dane za zaposlene.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име