Auto kojim je upravljala žena
Auto kojim je upravljala žena | Foto: M.F.

– Juče uveče oko 21.15 iz ulice Petefi Šandora jedna ženska osoba vozila je kola i htela je da skrene naglo u Pionirsku ulicu i udarila je kuću na ćošku, dok smo ja i suprug i bebica od mesec dana, kao i dvoje male dece od 2,5 godine, spavali. Odjednom smo čuli veliki udar i zidovi su se počeli rušiti na decu. Da muž nije izvadio dvoje male dece, treće malo dete spavalo je na drugom krevetu… Mi smo svi istrčali iz sobe, pošto nismo znali o čemu se radi i imali smo šta da vidimo posle toga. Deca su posle celu noć plakala, pošto su ostala pod velikim stresom. Nosili smo ih na pregled  kod doktora u dežurnu službu. Pregledana su i sva sreća, nije im ništa, nego su se samo uplašila od velikog udara, napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk Monika Fazekaš, žena čija je kuća sinoć oštećena.

Šteta na porodičnoj kući nije zanemarljiva | Foto: M.F.
Šteta na porodičnoj kući nije zanemarljiva | Foto: M.F.

-Samo toliko da se zna koliko su nemarni u vožnji pod dejstvo alkohola i koliko poštuju vanredno stanje. Nas osmoro koliko nas ima sada treba da se povučemo u jednu malu sobu dok se ne namesti druga koja je oštećena. Mi smo u takvoj situaciji da nemamo novca da namestimo tu sobu i mislim da ne bi ni trebalo mi to da radimo jer nije naš problem već gospođice koja je to uradila. Pored toga, mi smo ovde podstanari, napisala je još na Fejsbuku majka šestore dece tražeći razumevanje sugrađana.

Sada je višečlana porodica smeštana u jednoj sobi | Foto: M.F.
Sada je višečlana porodica smeštana u jednoj sobi | Foto: M.F.

Prema nezvaničnim informacijama policija je privela i zadržala N. Č. koja je vozila u alkolisanom stanju i napravila štetu porodici Monike Fazekaš.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име