Tradicionalna, 9. po redu, prolećna manifestacija Cvetna pijaca održaće se sutra i prekosutra na centralnom Gradskom trgu u Bečeju.

Organizator atraktivne manifestacije je, kao i svih prethodnih godina, ovdašnje Udruženje građana „Biber“, koje u nimalo zavidnim uslovima istrajava u želji da omogući sugrađanima prvo da vide, zatim se upoznaju, a onda i kupe cveće, sadni materijal, baštensku opremu, ali i rukotvorine vrednih stvaralaca iz cele Srbije.

 -Ovo je najlepša najava proleća i upozorenje da treba urediti i oplemeniti vrtove u okućnici ili parkove u naseljima. Sedamdesetak izlagača je potvrdilo svoj dolazak, što znači da će lepeza proizvoda biti šarenolika i verujemo da će svako naći nešto za sebe, kratka i jasna je najveći „krivac“ što Cvetna pijaca u Bečeju opstaje Miomira Mašić Ostojić.

To znači da će prva dva aprilska dana bečejski trg, popularna „Pogača“, uistinu procvetati i zamirisati u vremenu od 8 do 19 sati. Kako su mnogi izlagači najavili sniženje cena svojih proizvoda, eto lepe prilike da se pazari.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име