Restoran sa smeštajem “Zlatna obala“ nalazi se u Bečeju, na šetalištu nadomak reke Tise. Po izgledu malo neobičan objekat, karakterističan po svojoj crvenoj boji opeke i velikim staklima, ’’Zlatna obala’’ je srednjovekovni vojvođanski zamak koji je susreo svoje moderno arhitektonsko rešenje, i kao takva jeste simbol Bečeja

Ušuškana u zelenilo prirode, ’’Zlatna obala’’ nudi privatnost i mir – sa mogućnošću boravka i obedovanja na jednoj od baštenskih terasa ili unutar restorana.

Domaća kuhinja, savršeni spoj Istoka i Zapada, pod mentorstvom je visokoobrazovanih gastronoma. Nasmejano i mlado osoblje obezbeđuje ugodnu atmosferu i osećaj kao da ste kod kuće, među svojima. Pored standardnog restoranskog menija koji nudi doručak, jela po porudžbini, čorbe, salate i priloge, radnim danima je u ponudi i raznovrstan Dnevni meni po ceni od 500 dinara, ali i Meni Gotova jela sa isključivo kuvanim obrocima po ceni od svega 250 dinara. Među desertima ističu se različite vrste palačinki, od tradicionalnih do palačinki egzotičnog ukusa. Restoran, takođe, raspolaže širokim izborom pića i napitaka.

U sklopu objekta ’’Zlatna obala’’ se nalaze dve sale za proslave: Mala sala (kapacitet do 65 osoba) i Svečana sala (kapacitet do 230 osoba), obe izuzetno uređene, klimatizovane i opremljene modernim ventilacionim sistemima i osvetljenjem. Pored sopstvenih organizacionih kapaciteta, koktel majstora, keteringa, nude opciju iznajmljivanja lux vozila za mladence i VIP lica, sarađuju sa profesionalnim dekoraterima, fotografima, kozmetičkim salonima, te nude asistenciju u kompletnoj organizaciji događaja.

Zbog toga je ’’Zlatna obala’’ najbolji izbor za održavanje svadbi, rođendana, maturskih proslava, međunarodnih takmičenja, festivala, kao i za dostojanstveno obeležavanje spomena (parastosa) i drugih vrsta susreta. U objektu se nalazi i ’’Zlatni salon’’,  idealan za poslovne susrete, seminare i edukacije.

Zlatna obala nudi mogućnost višednevnog boravka i noćenja. Raspolaže smeštajnim kapacitetima od 74 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i Duplex apartmanima. Poseduje sopstveni parking. Blizina Tise, Trga Oslobođenja, poznatih gradskih zdanja, sportskih terena, pozorišta, muzeja, biblioteke, ribolovačkog i lovačkog udruženja ’’Zlatnu obalu’’ čini jednom od najpoželjnijih lokacija za duži boravak. Uverite se i sami!

Restoran sa smeštajem ’’Zlatna obala’’ nalazi se na adresi Zelena 2 u Bečeju, a možete ga kontaktirati putem:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име