Najuspešniji učenici trećeg razreda smera turistički tehničar Ekonomsko – trgovinske škole Bečej, njih petoro, kao svojevrsnu nagradu za uspeh u učenju, boravili su krajem juna u Vrdniku. Nova školska godina je u jeku a oni se sa osmehom na licu prisećaju trenutaka provedenih u Sremu.

 

U tom sremskom mestu realizovan je projekat ,,Vrdničak” koji je okupio đake iz Vojvodine, tačnije iz Subotice, Sremske Mitrovice, Morovića, Bosuta, Novog Bečeja, Bečeja, Turije i Srbobrana. Predavanja na temu turizma, kreativne radionice, boravak u prirodi i druženje sa vršnjacima upotpunili su prve dane letnjeg raspusta.

–Pravili smo i ukrašavali smo razne suvenire, kao što su: magneti, šolje, majice. Svakog dana smo imali predavanja u vezi sa turizmom, učili smo o marketingu, pričali o nasilju. Slobodno vreme smo iskoristili tako što smo se družili, šetali, bavili se sportskim aktivnostima. Imali smo organizovani obilazak Fruške gore. Posetili smo bazen po čemu je Vrdnik poznat i tamo proveli jedno divno jutro, a imali smo priliku i da predstavim mesta iz kojih smo došli. Na ovom kampu smo naučili mnogo toga o turizmu, upoznali se sa vršnjacima iz drugih mesta, videli lepotu Fruške gore i Vrdnika, probali ukusnu sremsku hranu, koju su nam spremali domaćini Indira i Boba, ističu učenici ETŠ iz Bečeja Srđan, David, Biljana, Martina i Jelena.

Ovo je druga generacija trećeg razreda smera turistički tehničar bečejske škole koja je odličnim uspehom i vladanjem zaslužila nagradno putovanje.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име