Pravo mesto za sve vlasnike ljubimaca jeste ŽarVel vet-pet centar koji kroz svoju ponudu odgovara na sve želje i potrebe, a istovremeno za vas nude i razne popuste i iznenađenja. Smešten na adresi Glavna 15, ovaj pet centar je pravi raj za sve ljubitelje životinja!

Raznovrstan izbor hrane i opreme ne samo da će zadovoljiti sve potrebe ljubimaca, već će im pružiti i lepšu svakodnevnicu. Sve od najrazličitijih amova, povodaca i ogrlica, pa do potrebnih preparata za kompletnu negu ljubimaca – ovaj pet centar ima sve!

Naš širok asortiman će odgovoriti na sve vaše želje, a kako bi odabir proizvoda prošao što lakše, tu je i naše ljubazno osoblje, uvek spremno da pomogne i pruži podršku pri pronalasku pravog proizvoda za vašeg ljubimca.

Kroz ovaj tekst imate priliku da se upoznate sa malim delom naše bogate, šarene ponude, kao i sa akcijama koje vas trenutno čekaju kod nas, a mi vas pozivamo i da nas posetite na adresi Glavna 15 i da zajedno sa svojim ljubimcima istražite celokupan asortiman!

Inače, veterinarska ordinacija ŽarVel pruža svoje kvalitetne usluge još od 2007. godine i nastoji da vlasnicima, a pre svega ljubimcima, olakša pristupačnost usluga, te zato, pored svih vrsta veterinarskih usluga nude i široku ponudu hrane, opreme i kozmetike.

Svojim radom, pokazali su da se usluge vrhunskog kvaliteta, kao i najkvalitetnija ishrana, oprema i kozmetika, mogu pronaći i u malim sredinama.

Kako bi se na vreme upoznali sa našim akcijama, ispratite našu Instagram i Facebook stranicu!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име