Novi ŽarVel vet-pet centar čeka vas na adresi Glavna 15, gde možete pronaći razne proizvode koji će odgovoriti na potrebe vaših ljubimaca!

Pored velikog izbora hrane i opreme, očekuju vas nedeljni popusti, iznenađenja, noviteti i, naravno, ljubazno osoblje koje je tu da vam pomogne da pronađete pravi proizvod. U nastavku teksta pogledajte deo raznovrsne ponude.

Inače, veterinarska ordinacija ŽarVel pruža svoje kvalitetne usluge još od 2007. godine i nastoji da vlasnicima, a pre svega ljubimcima, olakša pristupačnost usluga, te zato, pored svih vrsta veterinarskih usluga nude i široku ponudu hrane, opreme i kozmetike, a od nedavno je njihov pet shop dobio novi prostor na adresi Glavna 15.

Svojim radom, pokazali su da se usluge vrhunskog kvaliteta, kao i najkvalitetnija ishrana, oprema i kozmetika, mogu pronaći i u malim sredinama.

Celokupnu ponudu koju nudi ovaj vet-pet centar možete pogledati na adresi Glavna 15, ali i na Instagram i Facebook stranici gde možete i saznati koji su aktuelni popusti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име