Raznovrsna ponuda je tu da vas pripremi za zimu!

Kako bi se pripremili za hladnije dane, pet shop Give Me Paw je spremio raznovrsnu ponudu za vaše ljubimce koja će im olakšati i ulepšati svakodnevnicu i odgovoriti na sve vaše i njihove potrebe.

U ovom pet shopu smeštenom na adresi Gerberovih 1 možete pronaći sve od različitih kaputića i jaknica, pa sve do raznih preparata i šampona za suvo pranje. Da vidite šta vas sve očekuje u pet shopu, pročitajte ovaj tekst do kraja.

Vaši ljubimci će uvek biti čisti uz šampon za suvo pranje

Pre svega, tu su šamponi za suvo pranje odlični za zimsko vreme jer nema kvašenja, a ujedno su pogodni za čestu upotrebu pa će tako šapice uvek biti čiste posebno u periodu godine kada se ljubimci najviše prljaju. 

Zaštitite šapice od hladnoće

Zatim su tu preparati za zaštitu i negu šapica od hladnoće, soli i drugih proizvoda koji se koriste za otapanje snega i leda.

Za kraj, kako bi vaši ljubimci bili u potpunosti ušuškani i zaštićeni od hladnoće, tu je široka ponuda lepih i udobnih kaputića i jaknica koje ne samo da su korisne, već su i lep dodatak za jesenje i zimske šetnje.

Da vidite celokupnu ponudu, posetite pet shop Give Me Paw na adresi Gerberovih 1 u Bečeju i zajedno sa svojim ljubimcima odaberite kvalitetne proizvode, te im uzvratite beskrajnu ljubav koju nam pružaju.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име