Šandor Mihalec je sa tri gola obeležio minulo kolo
Šandor Mihalec je sa tri gola obeležio minulo kolo

Međuopštinske fudbalska liga broji samo sedam članova i zbog toga je odlučeno da se igra trokružni sistem. Prvi krug je zavšen, upravo, minule nedelje. Srbobranci su prvi okrenuli, jer je Mladost Radost osvojila 15 bodova. Mladost iz Radičevića je druga sa 13, a Jedinstvo treće sa 12, ali i utakmicom manje.

-Dogovorili smo se sa Slobodom da gostujemo u Staroj Moravici kad se završi jesenja polusezona. Oni su nam i naredni gosti, jer kreće drugi krug. Pošto su u nedelju Svi sveti, postignut je sporazum da igramo u subotu, 31. oktobra, od 13.30 sati na našem igralištu. Što se tiče utakmice sa Pobedom, obeležio je Šandor Mihalec sa tri postignuta gola, četvrti je dao Marko Jovičić, a za nas je bitno i to da je debitovao Bence Gedelei, naše dete rođeno 2004. godine, ponosno naglašava predsednik i golman Jedinstva Tibor Ereg.

Boje Jedinstva protiv Pobede 4:1 (3:0) branio je sledeći sastav: Ereg (od 46 Avdulahi), Marković (od 46. Kovač), Gavrić, Tobdžić, Vučković, Laćak, Tot (od 65. Kolompar), Rekecki (od 65. Gedelei), Mihalec, Drašković (od 65. Kiš), Jovičić.

Ubedljivom pobedom završili su prvi krug takmičenja i „mladostaši“. Savladali su poslednjeplasiranu Slobodu iz Stare Moravice rezultatom 3:0, a golove su dali Rašo Gojković (2) i Viđenko Vojnović. Prvu utakmicu novog kruga Mladost igra kod kuće protiv Tomislavca iz istoimenog mesta. Na letošnjoj premijeri bilo je 2:2.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име