Pred odbornicima Skupštine opštine Bečej će se u petak 11. jula naći izveštaj o izvršenju odluke o budžetu opštine Bečej za period prošlu godinu, kao i donošenje Odluke o završnom računu budžeta opštine Bečej za 2013. Odluka o radnom vremenu ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata na teritoriji opštine Bečej takođe je deo predloženog dnevnog reda.

 

 

Na dnevnom redu 25. sednice skupštine opštine je i usvajanje Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Bečej u 2014. godini, kao i donošenje Odluke o dodeli godišnjih nagrada opštine Bečej u 2014. godini. Odbornici će raspravljati i o preuzimanju merača toplotne energije, ali i o izmenama Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja. Govoriće se i o donošenju Odluke o izmenama i dopunama Odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije opštine Bečej, kao i donošenju Rešenja o usvajanju Izveštaja o poslovanju Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin-Badža“ za prošlu godinu i donošenju Rešenja o davanju saglasnosti na Prve izmene finansijskog plana Saveza sportova opštine Bečej za tekuću godinu.

 

Skupštinski materijal, odnosno, kompletan sadržaj predloga odluka i akata za 25. sednicu lokalnog parlamenta pogledajte na sledećem linku: http://www.becej.rs/docs/sednice/25sednica.zip

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име