Dečija nedelja je uvek po meri dece | Foto: Vlastimir Jankov
Dečija nedelja je uvek po meri dece | Foto: Vlastimir Jankov

Posle brojnih aktivnosti na raznim lokacijama tokom minulih par dana, Dečija nedelja u Bečeju završava se danas, svojevrsnim, hepeningom na platou ispred „hrama sportova“ kraj Tise.

Kako će se na jednom mestu naći nekoliko stotina dece iz čitave opštine, Društvo prijatelja dece opštine Bečej je kao organizator atraktivne i masovne manifestacije preduzelo meru zatvaranja parking prostora ispred sportskog centra u vremenu od 14 do 17 sati, kako bi bezbednost dece bila sigurnija.

-Dosadašnji tok Dečije nedelje u našoj sredini protekao je zadovoljavajuće, pa nema razloga da tako ne bude i danas ispred sportskog centra. Kreativni štandovi i aktivnosti dece od predškolskog do srednjoškoloskog uzrasta i brojnih udruženja građana predstavljaće ikebanu po meri dece. Izdvojila bi izbor princa i princeze Dečije nedelje u predškolskom uzrastu, zatim dodelu lente „Građanin po meri dece“, pa dečiji vašar ili „pokaži šta znaš“… Dodala bih da smo juče okončali humanitarnu akciju „Deca – deci“ i prikupili značajan kontigent igračaka i školskog pribora, koje ćemo, po određenom kriterijumu, podeliti deci, saznali smo od koordinatorke ovogodišnje Dečije nedelje u Bečeju Tatjane Mitić.

U slučaju da pada kiša, sve se seli pod krov sportskog centra i dešavanja će se odvijati u ulaznom holu i sportskoj dvorani.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име