Ilustracija, foto: Arhiva
Ilustracija, foto: Arhiva

U Osnovnoj školi „Zdravko Gložanski“ u Bečeju su tokom prošle nedelje časovi bili skraćeni u ponedeljak, sredu i četvrtak (23, 25. i 26. januar) u popodnevnoj smeni.

-Svako jutro je bilo grejanja u školi, te je prva smena imala redovne časove od 45 minuta.

Međutim, zbog havarija u prepodnevnim časovima, sva tri dana su za popodnevnu smenu, skraćeni časovi kako učenici i zaposleni ne bi boravili u hladnim prostorijama do večernjih časova, rekla je za portal MojBečej.rs Sanja Biro, pomoćnica predsednika opštine za obrazovanje i vaspitanje.

Kako je objasnila, zbog problema sa sistemom grejanja u samoj školi danas (30. januar) su takođe bili hladni radijatori, te i skraćeni časovi, u prepodnevnoj smeni.

-Iz Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej su rano jutros izašli na teren i rešili problem. Sada su već temperature u školi u redu i druga smena će raditi redovno, navela je Biro.

Direktori OŠ „Šamu Mihalj“ iz Bečeja, OŠ „Petefi Šandor“, Gimnazije, OŠ „Sever Đurkić“, Tehničke škole i ŠOSO „Bratstvo“ nisu skraćivali časove, a u nekim školama, dodaje pomoćnica predsednika opštine, nisu imali nikakvih problema sa grejanjem.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име