Mlada ekipa ZZ Tisa iz Bačkog Petrovog Sela se, očito, nije oporavila posle debakla (2:26) prethodne večeri od bečejske ekipe BL Sportivo, te nisu doputovali i rival iz Temerina Staklo Miličević Adriana Akva Purić (ranije su se zvali Krojačka radionica Adriana) dobila je bodove službenim rezultatom 3:0.

U drugoj utakmici večeri seniorske konkurencije bečejska Konama je rezultatom 6:3 pobedila Žabalj, a u pobedničkoj ekipi se istakao Marko Đogović sa tri postignuta gola. Kikindska ekipa Kafe kod debelog bila je ubedljiva protiv FK Mladost iz Radičevića, što potvrđuje rezultat od 9:4. Efikasnošću se istakao Luka Cvijan sa pet postignutih golova, a Branislav Gecić se dva puta upisao u listu strelaca. Još jedna ekipa je „proširila“ ime.

Umesto Disko bar, novosadska ekipa se sada zove RTV Disko bar i u poslednjoj utakmici šestog dana turnira savladali su domaći Bečejprevoz sa 8:0, a Đanković i Miljanić postigli su po dva gola.

U konkurenciji veterana, temerinska ekipa koja je promenila ime u Staklo Milićević Adriana Akva Purić odigrala je dve utakmice i zabeležila poraz i pobedu. Prvo su izgubili od bečejske ekipe Fortuna Sukur Metal reultatom 2:4, a potom su pobedili bačkogradištansku ekipu Auto servis Kudrić sa 5:4. Sumirajući golgeterski učinak, postignuto je ukupno 45 golova.

U veteranskoj konkurenciji na dve utakmice 15, a kod seniora na tri utakmice 30. Večeras će se odigrati šest utakmica, jedna u veteranskoj i pet u seniorskoj konkurenciji.

Veterani:

17.45 Tepić (Gospođinci) – Standard (Ada)

Seniori:

18.30 Kafe kod debelog (Kikinda) – FK Jedinstvo (B. P. Selo)

19.15 FK Mladost (Radičević) – Auto servis Kudrić (B. Gradište)

20 Krumenaker mlinovi (B. P. Selo) – Link FTO

20.45 Motorfleks Remont – Elektro Liv (Zmajevo)

21.30 STR Blažin (Novi Bečej) – Lipa pet plus (Kumane)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име