Golman bačkog zonaša OFK Bečej 1918 u velikom fudbalu i petrovoselskog Eurosvita na aktuelnom turniru u malom fudbalu, Tibor Ereg, sačuvao je svoju mrežu u okršaju sa, takođe, petrovoselskom ekipom Krumenaker mlinovi, što i nije neka vest, jer se radi o kvalitetnom golmanu, ali jeste da je postigao gol iz igre.

Kod rezultata 3:0 krenuo je sa loptom od svog gola i kada je stigao blizo polovine igrališta opalio je po lopti, koja se, na iznenađenje kolege na suprotnoj strani, od stative odbila u mrežu. Bio je to prvi i za sada jedini gol koji je postigao golman. Inače, utakmica je završena pobedom Eurosvita rezultatom 14:0, a šest golova postigao je Šandor Mihalec, dok se tri puta u listu strelaca upisao Strahinja Milosavljević. Bila je to poslednja utakmica večeri, pošto se novobečejsko Jedinstvo nije pojavilo, pa je Knot autofleks I bodove dobilo službenim rezultatom 3:0. Pre toga je u seniorskoj konkurenciji ekipa Pub Tata Brada MGM Plamen savladala sa 8:2 Link FTO, a golovima su se istakli trostruki strelac Igor Dražić i sa dva postignuta gola Srđan Jovanović. Ađani su se, opet, u veteranskoj konkurenciji proveli kao „bos po trnju“.

Prvo je temerinska ekipa Gradina Eurokomerc pobedila Standard rezultatom 8:5. U pobedničkoj ekipi Dragan Mandić je postigao tri, a Dejan Mihaljica dva gola, dok su u poraženoj ekipi dvostruki strelci bili imenjaci Zorani, Morović i Cvitko. U drugoj utakmici Fortuna Sukur Metal je deklasirala ađansku Staru školu, čak, sa 17:1. Milentije Stevanović je postigao 5, a Goran Džarić 4 gola. Imajući u vidu dešavanja na terenu, na četiri utakmice postignuto je ukupno 55 golova.

Veterani su bili nešto efikasniji sa 31 pogotkom, dok su seniori postigli 24. Desetog dana turnira odigrane su i poslednje utakmice u grupi.

Petak je slobodan dan, a u subotu i nedelju se igraju po dve četvrtfinalne utakmice u veteranskoj i četiri okršaja osmine finala u seniorskoj konkurenciji.

Subota, 30. januar

Veterani:

17 sati Fortuna Sukur Metal – Veterani (Ada)

17.45 Eurosvit (B. P. Selo) – Gradina Eurokomerc (Temerin)

Seniori:

18.30 Banija Pal (Bački Jarak) – Motorfleks Remont

19.20 Auto servis Kudrić (B. Gradište) – Fortuna Sukur Metal

20.10 Konama – Knot Atofleks I

21 sat Bife kod debelog (Kikinda) – Anova (Srbobran)

Nedelja, 31. januar

Veterani:

17 sati MB Osiguranje (N. Bečej)–Auto servis Kudrić (B. Gradište)

17.45 Staklo Milićević Adriana Akva Purić (Temerin) – Standard (Ada)

Seniori:

18.30 RTV Disko bar (Novi Sad) – Pub Tata Brada MGM Plamen

19.20 BL Sportivo (Novi Sad) – Lampone Meridian (Novi Sad)

20.10 Čajkini asovi – Pet prijatelja (Temerin)

21 sat Elektro liv (Zmajevo) – Eurosvit (B. P. Selo)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име