Veteranska ekipa Tepić iz Gospođinaca zabeležila je neslavan het – trik. Ni treći put se nisu pojavili u Bečeju, pa je ađanska ekipa Standard bodove dobila službenim rezultatom 3:0.

Tako je sedmi dan bečejskog Zimskog turnira u malom fudbalu protekao bez okršaja veterana. U prvoj utakmici seniorskog programa, od ukupno šest, viđeno je, čak, 15 golova. Kikindska ekipa Kafe kod debelog savladala je mladi sastav FK Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela rezultatom 10:5. Proslavio se četvorostruki strelac Branislav Gecić, a poslednji gol na utakmici bio je izuzetno efektan lob levom nogom i lopta se zakoprcala u levom gornjem uglu nemoćnog golmana. Ali, nije to bio najefektniji pogodak na utakmici. Nemanja Matić je sa desetak metara snažno opalio po lopti i ona se od prečeke odbila u mrežu. Naravno, nije reč o našem reprezentativcu u redovima Čelzija, već njegovom imenjaku i prezimenjaku iz Bečeja, koji brani boje petrovoselskog Jedinstva. Predvođeni iskusnim golmanom Pavlisom i Nemanjom Jovićem, ekipa Auto servis Kudrić iz Bačkog Gradišta pobedila je sa 7:2 „mladostaše“ iz Radičevića.

Link FTO je bio uspešniji rezultatom 7:1 od petovoselske ekipe Krumenaker mlinovi. Velika borba vodila se u predposlednjoj utakmici večeri između ekipa Motorfleks Remont i Elektro Liv iz Zmajeva, da bi na kraju Zmajevčani pobedili sa 6:5. Najzad, u poslednjoj utakmici večeri ekipa Lampona Meridian iz Novog Sada (dosadašnji STR Blažin) bila je uspešnija rezultatom 5:1 od ekipe Lipa pet plus iz Kumana. Znači, na pet utakmica postignuto je ukupno 49 golova, bezmalo 10 po utakmici. Strelci su i dalje raspoloženi, a to publika voli i ceni.

Večeras je na programu šest okršaja, od kojih dva u veteranskoj i četiri u seniorskoj konkurenciji.

VETERANI:

17 sati Gradina Eurokomerc (Temerin) – Veterani (Ada)

17. 45 Stara škola (Ada) – Staklo Milićević Adriana Akva Purić (Temerin)

SENIORI:

18.30 Lampone Meridian (Novi Sad) – Pet prijatelja (Temerin)

19.15 Lipa pet plus (Kumane) –Nadalj

20 Fortuna Sukur Metal – Knot autofleks II

20.45 Banija Pal (Bački Jarak) – FK Jedinstvo (Novi Bečej)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име