Najmanje golova do sada postignuto je osmog dana turnira. Svega 40. Veterani su na dve utakmice 17 puta zatresli mrežu, a seniori su na preostala četiri okršaja postigli 23 gola. Da li su se to strelci umorili ili su već odradili svoj deo posla u grupi i podigli su „nogu s gasa“, pa veterani čekaju četvrtfinalne, a seniori utakmice osmine finala kupa.

Po grupama se igra još večeras i sutra uveče, petak je slobodan dan, a od subote kreću eliminacioni susreti.

Zavesa se spušta u sredu, 3. februara, kada će se igrati utakmice za konačan plasman u obe takmičarske konkurencije. Dve veteranske utakmice i, gotovo, identični rezultati. I što je zanimljivo, oba puta su se radovale temerinske ekipe, a teren pognute glave napuštali Ađani. Gradina Eurokomerc pobedila je ekipu Veterani rezultatom 7:1, a najzaslužniji za pobedu bio je trostruki strelac Dejan Mihajlica.

U drugoj utakmici ekipa Staklo Milićević Adriana Akva Purić pobedila je Staru školu sa 7:2, a dvostruki strelac za pobednike bio je Mile Rosić. Seniorska konkurencija počela je vrlo kvalitetnom utakmicom između novosadske ekipe Lampone Meridian i temerinske Pet prijatelja. Pobednika nije bilo, jer je okršaj okončan rezultatom 1:1. U drugoj utakmici Nadalj je pobedio ekipu Lipa pet plus sa 5:1, a po dva gola postigli su Srđan Golub i David Savkov. Zanimljivo je bilo i za vreme utakmice između dve bečejske ekipe, Fortuna Sukur Metal i Knot autofleks II, a više sreće, u znaku svog imena, imala je Menotieva ekipa i pobedila sa 5:3. Zanimljivo da su na terenu bila tri brata Kobiljski. Mita i Žarko su igrali za Fortunu, a Vukosav za „knotovce“.

Najzad, u poslednjoj utakmici večeri očekivalo se više od novobečejskog Jedinstva. Ali, Špiro Ubović iz bačkojaračke ekipe Banija Pal postigao je prva tri pogotka za svoje i najavio debakl Banaćana. Na kraju je bilo 6:1 za Bačkojarčane.

Večeras će se igrati pet utakmica, dve u veteranskoj i tri u seniorskoj konkurenciji.

Veterani:

17.30 Apoteka Higija – Bife Tea

18.15 Euroevit (B. P. Selo) – MB Osiguranje (Novi Bečej)

Seniori:

19 sati Čajkini asovi – Staklo Milićević Adriana Akva Purić (Temerin)

19.45 Anova (Srbobran) – Banija Pal (Bački Jarak)

20.30 RTV Disko Bar (Novi Sad) – Elektro Liv (Zmajevo)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име