Posle lanjske pauze, igra na „petoparcu“ bi ove zime, opet, trebala da privuče pažnju bečejskih ljubitelja rekreativnog sporta. Jer, u „hramu sportova“ su odlučili da organizuju Zimski turnir u malom fudbalu.

Igraće se u dve kategorije, seniorskoj i veteranskoj s prvom učešća igrača starijih od 40 godina. Prijava ekipa traje do 17. januara, kada će se u 18 sati obaviti žrebanje, a već sutradan se kreće sa utakmicama.

-Svako veče od 18 sati igraće se utakmice, a broj ekipa direktno utiče na trajanje turnira. Predpostavljamo da će se sve završiti za dve nedelje. Da bi bilo više golova i zanimljivije za gledaoce, golovi će biti širine pet metara. To je novina i verujemo da će dati željeni efekat, rekao nam je direktor ustanove koja organizuje turnir Dejan Stanojev. Prijave ekipa mogu se obaviti direktno u sportskom centru ili telefonskim putem na brojeve: 064/893-99-50 ili 064/893-99-58.

Kotizacija po seniorskoj ekipi iznosi 8.000 dinara, a za veterane 5.000 dinara. Pobednička nagrada u seniorskoj konkurenciji iznosi 400.000 dinara i očekuje se da će biti primamljiva za brojne ekipe ne samo iz Bečeja, već čitavog Potisja. Neće loše proći ni pobednik u veteranskoj konkurenciji, kome pripada celokupna uplata od kotizacije za ovu kategoriju. Zahvaljujući sponzorima i donatorima, nagrade će dobiti tri prvoplasirane ekipe, kao i najistaknutiji pojedinci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име