Na poslednjoj utakmici sinoćnog programa viđeno je devet golova | Foto: Vlastimir Jankov
Na poslednjoj utakmici sinoćnog programa viđeno je devet golova | Foto: Vlastimir Jankov

Sedmog dana turnira odigrano je sedam utakmica, a uknjiženo je devet rezultata!?

Utakmice veterana Taksi Bel Eurosvit (Bačko Petrovo Selo) – Restoran Fausto (Ada) nije igrana, jer su Petrovoselci predali bodove bez borbe, ali je prazinu popunila veče ranije odložena utakmica između ekipa Autoservis Kudrić (Bačko Gradište) i Veterani (Ada), pa je na programu bilo sedam utakmica. Deveti uknjiženi rezultat je još jedna predaja bez borbe veterana iz Bačkog Petrovog Sela i to Sirigu, koju su trebali da igraju po prvobitnom rasporedu večeras. Kažemo po prvobitnom rasporedu, jer je on izmenjen. Zbog velikog broja slavljenika Jovandana, večeras se neće igrati turnir. Preostalih šest utakmica najavljenog večerašnjeg programa igraće se u ponedeljak i utorak. Obe večeri po tri utakmice s početkom od 20 sati.

A sada da se vratimo na sinoćna dešavanja. U veteranskom programu Gradina Eurokomerc (Temerin) i Bife Tea bilo je 5:4 za Temerince. Dragan Mandić je bio četvorostruki strelac, a preostali gol za pobednike postigao je Dejan Mihajlica, dok su strelci za poražene bili Oto Barta, Nikola Vuković (2) i Slobodan Radojković. U drugoj utakmici „čikica“, Autoservis Kudrić pobedio je ađanske Veterane rezultatom 5:3. Za Bačkogradištance golove su dali Velibor Gucunski (2), Zdravko Necić, Aleksandar Rajević i jedan pogodak je bio autogol, a za Ađane strelci su bili Jožef Hol (2) i Kristian Rehorc.

Konama je u prvom okršaju seniorske konkurencije pobedila sa 3:1 novosadsku ekipu RTV. Sabolč Sel je postigao dva i Saša Gujanica jedan gol za pobednike, a Vlada Ilić se upisao u listu strelaca Novosađana. FK Napredak Agro Maus iz Nadalja savladao je rezultatom 7:2 novobečejski Mibaks. Marko Šućov postigao je tri, Stefan Šijačić dva, a Srđan Golub i Jovan Dokić po jedan gol za Nadaljčane, dok su golove za Novobečejce postigli Nenad Pecarski i Davorin Šijanović.

Ekipa Banija Pal iz Temerina sinoć je dobro profitirala, jer je zabeležila dve pobede. Prvo u Temerinci savladali RTV sa 2:1, gde su stralci bili Vladimir Lavrnja i Nikola Cvijić za pobednika i Dejan Doroslovački za poraženu ekipu, a onda su sa 5:1 pobedili Konamu. U ovoj utakmici Sloboda Bajić je bio dvostruki strelac, a po jedan gol postigli su Milan Kovačević, Milorad Kosić i Vladimir Lavrnja, a gol za Konamu postigao je Đorđe Celin.

Najzad, u poslednjoj utakmici sinoćnog programa Čajkini asovi su rezultatom 5:4 pobedili ekipu Bife Tea. Bila je to najbolja rođendanska čestitka svom kapitenu Slavoljubu Dabižljeviću, koji se upisao u listu strelaca, a preostale golove postigli su njegov brat Lazar Dabižljević (2), Ervin Rigo i Nikola Ćulum. Dvostruki strelac za ekipu Bife Tea bio je Kristian Kasaš, a po gol postigli su Oto Barta i Zoran Stepanov.

Posle sedam dana, odigrane su ukupno 43 utakmice i mreža se zatresla 360 puta. Veterani su na 13 utakmica postigli 121 gol, a seniori na svojih 30 utakmica 239 golova.

Ponovimo, večeras se zbog slave Sabor svetog Jovana Krstitelja ne igra turnir, a u subotu je osam utakmica na programu. Prvi na teren izlaze veterani Siriga i Higije (16), a onda igraju Sirig – Restoran Fausto iz Ade (16,45). Prvu seniorsku utakmicu igraju Autofleks Knot – Mibaks (17,30), a onda slede Stejdž STR Blažin – BL Sportivo (18.15), Pet prijatelja –Autoservis Kudrić (19), Bife Tea – Juteks (19.45), Debeli zmaj – Pet prijatelja (20.30) i Bečejprevoz – Medison (21.15).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име