U Zmaj Jovinoj ulici u Bečeju u toku je skidanje sloja starog, od sledeće sedmice predviđeno je nanošenje novog asfalta. Projektom je predviđeno da se presvuče oko 900 metara. Radovi su počeli u ponedeljak 8. avgusta i za sada teku po planu, rekao je direktor Direkcije za izgradnju Bečej Goran Matić.

Izvođač radova je Jugokop Podrinje iz Šapca, a rok za završetak je 30 kalendarskih dana. Predstavnici direkcije veruju, kako su novinarima rekli, da će radovi i pre tog roka biti završeni.

Vrednosti investicije iznosi oko 4.800.000 dinara bez PDV, dok je procenjena vrednost posla bila veća od toga, dok je šabačka firma dala je ponudu nižu za 2,5 miliona dinara. S tim u vezi, dodaje Matić, moguće je da se Zmaj Jovina presvuče do početka Zelene ulice.

Kako bi nanošenje afalta bilo brže, a radovi da se nesmetano odvijaju, najverovatnije u utorak će deo Zmaj Jovine od Svetozara Miletića do Prvomajske biti zatvoren za saobraćaj. Vozila će tako biti usmeravana na okolne ulice.

Radovima u Zmaj Jovinoj ulici u Bečeju prethodilo je krpljenje udarnih rupa na celoj teritoriji opštine Bečej, a vrednost te investicije iznosila je oko 7.000.000 dinara, kao i nasipanje tucaničkog zastora u pojedinim ulicama u Bačkom Petrovom Selu, što je nedavno završeno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име