Autor i voditelj kultne emisije „Fajront republika” i trenutno jedne od najpopularnijih zabavnih emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem”, biće gost Pozorišnog kluba u petak, 17. januara. Druženje sa komičarem počinje oko 21 sat, a ulaz je besplatan.

 

 Poznato televizijsko lice je Bečejcima prošle godine u februaru, u okviru šou programa „Fajront republika tri de”, te uz pratnju muzičkog sastava, priredio odličnu zabavu.

Organizatori najavljuju da publika može da očekuje „neklasični stend up program”. Nastup u varoši na Tisi nazvan je „Veče sa Zoranom Kesićem – Sve što ste želeli da znate o ZK, a niste ni znali da želite”. Upravo zbog toga, očekuje se i učešće publike. – Ukoliko publika ima pitanje koje želi da postavi Kesiću, može to da uradi na stranici događaja na društvenoj mreži „fejsbuk”. Sva pitanja su dobrodošla, najgluplja će sigurno biti uzeta u obzir, navode iz Pozorišnog kluba.

Ovo veče predstavlja ujedno i završetak programskog dela „Zimskog festivala”, dok će najmlađi na klizalištu moći da se zabave do 27. januara.

foto: www.mc.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име