Vedro raspoloženje i dobra hrana su zagarantovani
Vedro raspoloženje i dobra hrana su zagarantovani

Atraktivnu manifestaciju „Dan lovačkog udruženja“ bečejski lovci u subotu održavaju po 14. put. Naravno, u predivnom okruženju svog doma u Donjem parku kraj Tise.

-Nešto smo smanjili broj aktivnosti, kako bi se sve u malo ležernijoj atmosferi dešavalo. Pre podne će u centru zbivanja biti aktivnosti posvećene deci, kada će od 10 sati crtati na asfaltu, a u gostima će nam biti sokolari, pa će deca moći da saznaju nešto više o sokolima. Tačno u podne je podela mesa kulinarima, koji će se od 13 do 16 takmičiti u pripremanju srnećeg gulaša, a proglašenje najuspešnijih planirano je za 17 sati. Dok traje kulinarsko takmičenje, iz Opštinske organizacije Crvenog krsta oko 13.30 sati biće pokazna vežba iz prve pomoći. Oko 13 sati građani će moći da kupe srneći paprikaš po ceni od 300 dinara za porciju, rekao nam je predsednik Lovačkog udruženja Bečej Tamaš Lastovič.

Ne treba trošiti reči o ambijentu u Donjem parku. Višedecenijska stabla obezbeđuju „debelu hladovinu“ kulinarima i kibicerima. Prvi su trebali da uplate 3.000 dinara za kotizaciju i organizator im obezbeđuje tri kilograma srnetine, a drugi se moraju pripremiti za dobar zalogaj. Jer, prijavljeni takmičari su listom majstori svog zanata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име